השבתת מחאה! הורים התלוננו על ריבוי מקרי אלימות ובעיות חינוכיות בבית הספר וכצעד מחאתי הלימודים הושבתו. משרד החינוך " הטענות נבדקות".
הורים מבית ספר יסודי בעיר רחובות מלינים על שורה של מחדלים בבית הספר של ילדיהם החל מאירועי אלימות ועד למחסור בכוח אדם. אחד מהם אמר לחדשות רחובות ניוז " החלטנו להשבית ביום שלישי את הלימודים בגלל בעיות קשות שקורות בכיתה מבחינת לימודים, התנהגות, חוסר תקשורת, ילדים ממודרים משאר ילדי בית הספר, בהפסקות נותנים להם גינה קטנה של שני מטרים לשחק שם ולא נותנים להם להיות במרחב בית הספר, לפעמים ימים שלמים הם לא לומדים בגלל שאין מורה והם נמצאים רק עם סייעות. הסייעות מרימות את הקול וצועקות על הילדים ואף לפעמים משתמשים בכוח כלפי הילדים. ילדים מושהים מבית הספר על בסיס קבוע או מוכנסים לחדר ריק ללא חלונות לבד עם עצמם. ילדים חוזרים הביתה עם סימנים כחולים על הגוף בלי שנקבל עדכון איך קרה ומה קרה ולמה לא הייתה מורה או סייעת שתעצור את האלימות. מבחינת לימודים הכיתה בפער ניכר מאוד משאר בית הספר יש ילדים שעדיין לא יודעים לקרוא, זו תוצאה ישירה של חוסר מורה בכיתה. יש ימים שהילדים מקבלים עונש קולקטיבי ולא יוצאים להפסקות בגלל מקרי אלימות. לדברי המנהלת לא תמיד הילדים דוברי אמת!!".
ממחוז מרכז במשרד החינוך נמסר "הטענות אשר העלו ההורים נבדקות על ידי הפיקוח וגורמי המקצוע, והם ילוו מקרוב את הצוות החינוכי לקידום הכיתות בהיבטים פדגוגיים ואקלימיים. אנו רואים חשיבות בקיום שיח שותפים של כל הגורמים".