תופעה מכוערת! בני נוער נכנסים אל המקלטים הציבוריים ומקיימים מפגשי אלכוהול. לאחר שתושב שכונת אושיות העלה את הנושא התופעה מוגרה.
תושבי העיר הלינו כי בעקבות פתיחת המקלטים הציבוריים ברחבי העיר, בני נוער וצעירים נכנסים אליהם ומקיימים מפגשי חברה ושתיית אלכוהול. תושב שכונת אושיות הרים את הכפפה והעלה את הנושא התופעה מוגרה.

אחד התושבים משכונת אושיות סיפר לחדשות רחובות ניוז: "המקלטים הפכו להיות מוקד עליה לרגל לכל מיני נערים שמסתובבים ברחובות וככל הנראה עושים וונדליזם במקלטים מלכלכים, יושבים ושותים אלכוהול במקלטים. זה מצב בלתי נסבל, בעת אזעקות אנחנו נכנסים לחירבה, המקום ממש מטונף והופך לבלתי נסבל. אנחנו מזעיקים את המשטרה והשיטור שמגיעים ומפנים אותם אבל האחריות צריכה לבוא גם מצד ההורים, הנערים לא ידעו לקבל אחריות. חשוב שההורים ישגיחו, לכולם לא קל המצב ואין צורך במלחמות פנימיות".





