אתר מידרג קבע רחובות במקום ה-18 מתוך 22 רשויות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

אתר מידרג קבע רחובות במקום ה-18 מתוך 22 רשויות עם ציון נמוך וכן ציון נמוך בנושאי ניקיון ותחזוקת מתקני ספורט ופארקים. בעירייה מגיבים: " יש מי שעבורם מערכת הבחירות כבר החלה, ולכן נוח להם להציג את הסקר הנ״ל שתוצאותיו רחוקות מאוד מהמציאות בשטח!".

 

לפי אתר מידרג: "רחובות קיבלה ציונים קשים בפרמטר הניקיון, והיא נמצאת רק במקום אחד לפני האחרון מבין כל הערים שדורגו, בציון 2.52 בלבד".

צילום מסך מאתר מידרג

 

מנתוני הסקר של אתר מידרג מצב הפארקים ומתקני הספורט ברחובות לא מזהיר  "בין הדירוגים בולטים הממוצעים הגבוהים מ-4: הרצליה, כפר סבא, מודיעין ורעננה.  לעומתן, הערים שבהן מצב הפארקים ומתקני הספורט  לא היה ראוי לדעת התושבים הן חיפה, ראש העין ורחובות שקיבלו דירוג של פחות מ-3 בפרמטר זה". 

צילום מסך מאתר המידרג
חבר המועצה עו"ד מתן דיל

יו"ר האופוזיציה חבר המועצה עו"ד מתן דיל: "אתר מדרג בדק מה תושבי רחובות חושבים על העיריה שלנו. מבין 22 רשויות העיריה שלנו מדורגת במקום הכמעט אחרון. בשביעות רצון, ניקיון, תמורה בעד הארנונה ועוד.
דרך אגב, גם בהשוואה לעצמנו, לסקר שבוצע ב-2018, רק ירדנו. הנתונים הקשים משקפים את מה שאני רואה ומרגיש בשנים האחרונות ובגלל אלו ועוד בחרתי לפעול מהאופוזיציה".

מעיריית רחובות נמסר: "ראשית נזכיר את הסקר האובייקטיבי שערכה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ותוצאותיו פורסמו לאחרונה, לפיו רחובות נמצאת במקום השני מבין הערים הגדולות בישראל במדד איכות החיים בישראל, ושיעור גבוה ביותר – 97.5% מהתושבים בעיר הביעו שביעות רצון מאיכות חייהם. לאור זאת, אנו מציעים לקחת את הנתונים בסקר מידרג בעירבון מוגבל מאוד: אתר מדרג הינו אתר מסחרי בבעלות פרטית ועל השאלון ענו 6000 איש מכל הארץ שהנתונים לגביהם לא נחשפו, לא ברור כמה מהם בכלל תושבי רחובות, ולא ברור אם מהווים מדגם מייצג (מהכתוב באתר עולה כי מדובר ב100-270 איש בלבד מהעיר שהשיבו על הסקר). לגופו של עניין חשוב לציין: עיריית רחובות ביצעה מהפיכה בתחום חזות העיר, שתחילתה במינוי סגן ראש העיר בשכר מלא אשר עוסק בתחום זה מבוקר עד ערב. העירייה השקיעה משאבים רבים בשיפור הנקיון והשירות לתושבים, ברה-ארגון של המערך וברכישת ציוד אפקטיבי. רק בחודשים האחרונים מערך הניקיון תוגבר עוד יותר ב-3 רכבי שטיפה נוספים, 2 רכבי טיאוט חדשים, משמרות נוספות לנקיון העיר בערבים ובסופי שבוע ועוד. יש מי שעבורם מערכת הבחירות כבר החלה, ולכן נוח להם להציג את הסקר הנ״ל שתוצאותיו רחוקות מאוד מהמציאות בשטח".

קישור לסקר המלא👇👇👇

https://www.midrag.co.il/content/Article/13152

 

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות