בית חולים קפלן: בן 4 נחבל במדרגות נעות בקניון

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

למרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית הובהל ילד כבן 4 מנס ציונה לאחר שנחבל בדרגנוע (מדרגות נעות) בקניון. לדברי הוריו, הילד החליק במדרגה האחרונה ונפל לאחור, כאשר המרפק של יד שמאל נתפס במדרגה של הדרגנוע.

הילד התקבל לחדר ההלם במלר״ד במרכז הרפואי קפלן כאשר חלק מהמדרגה עדיין מחובר למרפק, טופל באופן ראשוני על ידי צוות רב מקצועי ועבר לחדר ניתוח.

אלון בר, מנהל יחידת הטראומה במרכז הרפואי קפלן: ״הגיע אלינו לחדר ההלם ילד כבן 4 עם חבלה ברקמות רכות ועצם חשופה בשל נפילה בדרגנוע. הוא הגיע כאשר חלק מהמדרגה עדיין מחובר למרפק, ולכן בשלב ראשון ניתקנו את המדרגה מהמרפק תחת טשטוש, כאשר הוריו של הילד מלווים אותו לאורך כל הדרך. הוא טופל בחדר הלם כללי, על ידי צוות טראומה, אורתופדים, כירורגים ורופאי מלר"ד ילדים״.

אביעד נחמני, רופא בכיר במלר״ד הילדים במרכז הרפואי קפלן: ״בשיתוף פעולה עם הצוותים בחדר ההלם הכללי, הילד עבר צילום חזה, בדיקות דם וצילום של המרפק, ומשם הועבר לחדר ניתוח להמשך טיפול״.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.