במטה יניב מרקוביץ' חושפים: "עלייה מרשימה בכל סקרים"

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
המועמד לראשות העיר עו"ד יניב מרקוביץ'

במטה יניב מרקוביץ' חושפים: בחודש הראשון מאז עלה לאוויר הקמפיין של יניב מרקוביץ' נרשמה עלייה מרשימה בכל סקרים של כ-55 אחוזים בתמיכה בו לראשות העיר. על הנתון הזה "מדלגים" בפרסומים המטות האחרים, אבל הם מודעים היטב לנתון המרשים הזה. נמסר ממטה מרקוביץ'.

"האתגר שלנו הוא, שיכירו את יניב מה שיותר אנשים". הנתון הכי מעודד, בכל הסקרים של כל המפלגות, זו העובדה שמקרב אלה המכירים את יניב – שיעור התומכים בו הוא הגבוה ביותר, בהשוואה לנתונים של מועמדים אחרים.
אתגר נוסף – רבים מתושבי העיר אינם מודעים לגודל המהפכה שביצע יניב מרקוביץ' בעיר בנושא המרחבים הציבוריים.
לכן, כל המומחים, שמנתחים את הסקרים ברחובות אומרים: ככל שיותר אנשים יכירו את יניב מרקוביץ' כך יגדל שיעור התומכים בו. תוצאה זו לא נמצאת אצל יתר המועמדים.
"אינדיקציה נוספת שמצבנו הולך ומתחזקת", מסבירים במטה מרקוביץ' היא ש"כמות ההתקפות הפחדניות והלא הגיוניות נגד יניב באמצעות שליחים, אנשי קש ובוטים מתעצמת והולכת. אנחנו יודעים מיהם, מי שולח אותם. מבחינתנו, אומרים בכירים במטה, בסך הכל זה מצביע על פאניקה ואיבוד עשתונות מצד מתמודדים אחרים, שבו בזמן שולחים מסרים על' איחוד השורות'. אנחנו ממשיכים בדרך החיובית שלנו".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.