בשורה משמחת להורים: רשת חוויות לא תגבה תשלום עבור קייטנות אחר הצהריים של חנוכה
יו"ר רשת חוויות, אמיתי כהן החליט כי רשת חוויות לא תגבה את התשלום שנקבע בסך 210 שקל, עבור קייטנות אחר הצהריים של גני הילדים בחנוכה. ההרשמה לקייטנות הבוקר פתוחה לכלל התושבים בעלות 100 שקלים בלבד.
השבוע הודיעה רשת חוויות כי היא פותחת את הרישום לקייטנות חנוכה של גני הילדים, זאת עד ליום שלישי, 8.12 וכי קייטנת הבוקר תתקיים בעלות 100 שקל, בין השעות 07:00-13:00 וכי הורי ילדי הצהרונים הרשומים ברשת יכולים להירשם גם לקייטנת הצהריים, בין השעות 13:00-16:00 בעלות של 210 שקלים אולם כאמור התשלום בסך 210 בוטל הערב. בתוך כך, ברשת הדגישו כי ההרשמה תלויה במספר הנרשמים וגיוס צוותי כוח אדם. הודעה סופית על פתיחת המסגרות תימסר להורים עד יום חמישי, 10.12, בשעה 17:00. ההרשמה דרך אתר האינטרנט של רשת חוויות.
יו״ר רשת חוויות, אמיתי כהן, מסר בעקבות ההחלטה כי: "למרות שמשרד החינוך לא משתתף השנה בעלויות הקייטנות ואף הובהר להורים בהסכמי תחילת שנה כי הן תתקיימנה בתשלום, אנו קשובים לצרכים שעולים מהשטח ולאור פניות רבות שקיבלנו מהורים המבקשים לקבל מענה אולם מתמודדים עם קשיים רבים בתקופה זו, החלטנו לבוא לקראת ההורים ולבטל את התשלום עבור שעות אחר הצהריים. ההחלטה תאפשר להורים להישאר ליום עבודה מלא ואנו מודים לכל הפונים ומאחלים חג שמח וחופשה נעימה".