ט״ו בשבט בשכונת מרמורק ברחובות – קהילה שצומחת יחד

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

ט״ו בשבט בשכונת מרמורק ברחובות – קהילה שצומחת יחד

שכונת מרמורק ברחובות חגגה היום (שני) את ט״ו בשבט באירוע קהילתי מרגש, שמילא את מתנ״ס מרמורק והגינה הקהילתית בשמחה, ירוק וחיבור אמיתי בין אנשים.

האירוע התקיים ביוזמת ועד השכונה ובשיתוף ענת סובעי – רכזת מתנ״ס מרמורק, ואתי ברזילי – פעילה מרכזית ודומיננטית בקהילה, שאין ספק שבלעדיה זה לא היה נראה אותו הדבר. בהכנות ובמהלך הפעילות לקחו חלק חברי ועד השכונה: מיכה בן ישעיהו, רונית רוקח, טל צברי, דפנה עותמי וענבל כלף – שאפו גדול על ההשקעה והלב ❤️.

 

עשרות ילדים והורים נהנו מפעילות יצירה חווייתית, בה הכינו הילדים מוביילים ועציצים בהדרכת אתי ברזילי, ולאחר מכן המשיכו לפעילות משותפת בגינה הקהילתית בהובלת אורן דגן, באווירה ירוקה, מחברת ומלאת חיוכים. את החגיגה סיימו כמו שצריך – עם פיתות חמות וטעימות מהטאבון, שהכין באהבה ישראל שרעבי, ועם הרבה רגעים של שמחה, שותפות וחיבור לקהילה ולטבע.
מרמורק, איזה כיף לראות קהילה כזו! 🌿💫

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.