מועצת העיר החליטה למנות את חברת המועצה איטל בציר אלשיך לסגנית ראש העיר

ארז שרווינטר

מועצת העיר בישיבה חגיגית ובאווירת אחדות מיוחדת: פה אחד – חברת המועצה איטל בציר אלשיך מונתה לסגנית ראש העיר

מועצת העיר רחובות קיימה אמש, רביעי (17.9), ישיבת מועצה חגיגית בבית הכנסת הגדול ברחובות לרגל ראש השנה, ובאווירת אחדות מיוחדת, אישרה פה אחד, בין היתר, את מינויה של חברת מועצת העיר, איטל בציר אלשיך, לתפקיד סגנית ראש העיר ולמחזיקת תיק קהילות.

בציר אלשיך היא חברת מועצה מטעם סיעת ״רחובות חופשית ומאוחדת״ מסוף שנת 2018, ותשמש כסגנית ראש העיר ללא שכר. זאת, לאחר שבעבר החזיקה בתיקים אסטרטגיה, חדשנות ויזמות ופיתוח בר קיימא במועצת העיר.

ישיבת המועצה במבנה ההיסטורי של בית הכנסת הגדול, מהווה תחילתה של מגמה, לקיים לעתים את ישיבות המועצה במבני ציבור שונים ברחבי העיר, כחלק ממדיניות, במטרה לחשוף מבנים אלה לתושבי העיר. בנוסף להחלטות, שהתקבלו כולן פה אחד, יצאו כל המשתתפים בתחושה נפלאה של אחדות למען התושבים.

החלטה נוספת שהתקבלה פה אחד היא הקצאת מבנה ציבורי במרכז העיר לטובת פעילות 'המרכזים לצדק חברתי'.

אחד המהלכים שקידמה בציר אלשיך בקדנציה הקודמת היה להקצאתו של מבנה ציבור לטובת "המרכזים לצדק חברתי" עבור העמותה החברתית, אולם אז בקשתה נדחתה, והיא נותרה בדעת מיעוט בוועדת המשנה להקצאת קרקעות. אמש, עלתה ההצעה שוב להצבעה רק שהפעם, זו זכתה לרוח גבית מראש העיר מתן דיל שהביע תמיכה בפעילות הארגון, ואף קידם שיתופי פעולה שלו עם עיריית רחובות, והיא אושרה כאמור פה אחד במועצת העיר.


בעקבות ההישג אמר ראש העיר, מתן דיל:
״השינוי בגישה שאנו מובילים ברחובות הוא משמעותי וההצלחה אמש היא הוכחה חיה לכך. רק באווירת אחדות ניתן להגיע להישגים מבורכים עבור כל תושבות ותושבי העיר. איטל היא דוגמה לנבחרת ציבור שפועלת מתוך שליחות אמיתית למען התושבות והתושבים. תרומתה הרבה לאורך השנים והמחויבות שהיא מביאה עמה מהווים נכס משמעותי ואני מברך אותה על המינוי לתפקיד סגנית ראש העיר.״

סגנית ראש העיר, איטל בציר אלשיך:
״תודה לראש העיר על האמון ועל השותפות בדרך. אני נרגשת לקבל את תיק הקהילות, תיק רוחבי שיאפשר לי לפגוש ולשמוע כל אחת ואחד מכם, בכל שכונה ובכל מגזר. עבורי זו הגשמת חלום: להביא לעיר הגדולה את הערכים והרוח הקיבוצית שגדלתי עליהם. אני בטוחה שנוכל להגשים זאת יחד, ביתר שאת, בזכות השותפים האולטימטיביים ובראשם ראש העיר, דודי אשכנזי – ראש מינהל קש״ת, וח״מ מיכל וולקני – מחזיקת תיק קש״ת״.

מנהלת המרכזים לצדק חברתי ברחובות, מיכל שחורי, הוסיפה: ״אני שמחה ונרגשת שמועצת העיר רחובות הצביעה, פה אחד, בעד הקצאת מבנה למרכז לצדק חברתי בעיר. ברור מאוד שיש רוב בציבור שמעוניין שברחובות יהיה מרכז לצדק חברתי שיש לו בית מכבד, ראוי, מאפשר, שיוכל לתת לציבור הולך וגדל של תושבים ותושבות מרחב קהילתי ובית לפעילות חברתית, למען איכות החיים של כולם וכולן בעיר.
אני רוצה להודות מעומק הלב לראש העיר, מר מתן דיל, לסגנית ראש העיר גב' איטל בציר אלשיך, לח"מ גב' מיכל וולקני ולכל אחד ואחת מחברי וחברות מועצת העיר, שהבינו את חשיבותו של מרכז לצדק חברתי בעיר והצביעו בעד ההקצאה. שתהיה שנה טובה ושקטה לכולנו."

תגובות

תגובה אחת

  1. נפרדתי מבעלי לפני שלוש שנים. לא הייתה תקשורת בינינו. משפחות וחברים יעצו לי לשחרר ולשכוח מהנישואים ולהמשיך הלאה בחיי. לא רציתי להתחתן עם מישהו אחר כי עמוק בפנים אני עדיין אוהבת את בעלי. סבלתי כל כך מכאב ובלבול שקראתי המלצה באינטרנט על איך ד"ר אפטה איחד נישואים שבורים בעזרת כוחותיו הרוחניים. המשכתי לקרוא כל כך הרבה עדויות על איך הוא עזר לשים קץ לגירושין ולשקם את יקיריהם לשעבר של אנשים, והאמונה שלי חודשה. יצרתי קשר עם ד"ר אפאטה מיד, מספר דקות לאחר מכן הוא ענה לי ונתן לי הוראות מה לעשות. לאחר שעמדתי בדרישות הנדרשות יומיים לאחר הטקס, הכישוף שינה את חיי סביב בעלי, שאסור לדבר איתי. יומיים הוא התקשר אליי באמצע הלילה בוכה והתנצל שזו עבודת השדים, אז אני עדיין נדהמת מהנס הזה אז אני סולחת לו. עכשיו הנישואים שלי מאוזנים. הטקס של ד"ר אפאטה עבד מצוין והנישואים שלי חזקים יותר מבעבר, ושום דבר לא יכול להפריד בינינו שוב. ביקרתי בכל כך הרבה אתרים שחיפשתי עזרה, זה היה חסר סיכוי עד שהתחברתי לד"ר אפאטה, האיש האמיתי שעזר לי לשקם את נישואיי השבורים. אם יש לך בעיה דומה בנישואיך, אתה רוצה שבעלך או אשתך יאהבו אותך שוב. יש לך מישהו שאת אוהבת ואת רוצה שהוא או היא יאהבו אותך בחזרה, יש לך אתגר בחייך, תבנית הכישוף של ד"ר אפטה היא הפתרון והתשובה לבעיה שלך, שלחו וואטסאפ/וייבר עם מספר הטלפון שלו: (+447307347648), צרי איתו קשר עוד היום על ידי שליחת דוא"ל לכתובת [email protected]. אל תתנו לאף אחד לקחת את בן/בת הזוג שלכם מכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.