ראשוני: "תבוא מהר מובילת הצהרון מרביצה לילד שלך" זו ההודעה שקיבל אב לילד מצהרון "כוכב" בשכונת "רחובות החדשה" הוא הזעיק את שוטרי תחנת רחובות והתלונן על שמובילת הצהרון לכאורה נהגה באלימות כלפי בנו בן הארבע. רק לכחולי המדים לקח כשעתיים להגיע למקום. ממלא מקום מנכ"ל רשת חוויות צביקה מדהלה שנכח בגן הבטיח לתחקר באופן מלא את האירוע.
אב לילד כבן ארבע הגיע לפני זמן קצר לאסוף את ילדו מהצהרון. לטענתו אחת מצוות העובדות סיפרה שמובילת הצהרון נהגה באלימות כלפיי בנו. בכך שמשכה את חולצתו כלפי מעלה וכתוצאה מכך הוא נמשך מעלה באוויר עד שהונף מעלה לכיסא. האב רגז ששמע את הדברים והזעיק את המשטרה. הורים שהתקהלו בכניסה לגן החלו לברר על מה המהומה, במקביל הנהלת רשת המתנס"ים וממלא מקום המנכ"ל הגיעו במהירות אל האב הכועס .והתחייב בפניו לערוך תחקיר מלא בעניין ולעת עתה לא תהיה בגן ביום ראשון הקרוב
"התקשרה אלי בשעה 14:00 הסייעת של הגן ,כאשר רק שבוע שעבר הילד שלי חזר הבייתה בוכה ומאוד התלבטנו האם להשאיר אותו בגן, בסוף הוחלט שנמשיך . כאמור, היום(חמישי) אחת הסייעות מתקשרת אלי ובצרחות צועקת לי לבוא במידי לגן לאחר שהסייעת הראשית(השם שמור במערכת) תפסה את הילד בחוזקה הניפה אותו והורידה אותו על הכיסא בחוזקה. תוך שהילד מבוהל ובוכה ,תגיע דחוף אנחנו שומרות על הילד. בדרך לגן ביקשתי מכל האחראים ברשת חוויות להגיע לגן וכמו שאתה רואה כל ההורים כאן מסביב זועמים כי מתברר שזו לא הפעם הראשונה שאותה סייעת נוהגת באלימות לכאורה כלפי ילדי הגן . זה פשוט לא מתקבל על הדעת שאישה כזו תישאר במערכת שמדובר בילדים חסרי ישע בני ארבע..אני כולי נסער" ציין האב לפני דקות אחדות.
אחת האמהות סיפרה ל'רחובות ניוז' אני גננת במקצועי ומקרי האימות פה בגן צהרון כוכב זו לא הפעם הראשונה יש ענישה בביסקוויטים, היא(הסייעת)לא נותנת ללכת לשירותים, ילדים מרטיבים במכנסים וחוזרים עם טוסיק צרוב הבייתה, היא מושכת ילדים בידיים ומושיבה אותם בכוח על כיסאות ומענישה ,כאשר החצר נמצאת בלי צוותי חינוך. יוצא מצב שלא מעט סבתות משקיפות מהבניינים הסמוכים ורואים כי הילדים בלי השגחה. צהרון כוכב מתפורר. לודמילה מקסימה,אבל האחראית צריך להחליף דחוף".
מקורבים לסייעת האחראית טוענים שהכל עלילת דם ואין כל אמת בדבר והיא מתכוונת להשתמש בשירותי אחיה המשמש כעו"ד ולהגיש תביעת דיבה על סכום של מיליון שקל כנגד אותה סייעת ואף ציינה כי אין לה בעיה לעבור פוליגרף כדי להוכיח את חפותה המלאה.
מהנהלת רשת חוויות נמסר שכרגע הם לומדים את הנושא וייערך בירור מקיף בעניין ותצא הודעה מסודרת. ושזו תגיע אנו נפרסם אותה.
מרשת חוויות נמסר" כי אכן התקבל דיווח על אירוע חריג והוא נמצא בבדיקת הנהלת הרשת. החלטות יתקבלו בהתאם לממצאי הבדיקה, לאחר סיומה".