רחובות: נערכה פעילות אכיפה והסברה משולבת לרוכבי דו-גלגלי

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

רחובות: פעילות אכיפה והסברה לרוכבי דו-גלגלי – סימולטורים, דו"חות וכלי רכב שהורדו מהכביש

במטרה להיאבק בתאונות הדרכים ולהגביר את המודעות לבטיחות רוכבי דו-גלגלי, קיימו אמש (שני) שוטרי תחנת רחובות בשיתוף אגף התנועה, מחלקת בטיחות בדרכים בעירייה, והשיטור העירוני, פעילות הסברתית ואכיפתית רחבת היקף ברחוב הרצל בעיר.

במהלך הפעילות נערכו סדנאות אינטראקטיביות לרוכבים באמצעות סימולטור ייעודי, שהופעל על ידי המחלקה לבטיחות בדרכים, מתוך מטרה להגביר את ההבנה לסכנות הקיימות בנהיגה על כלים דו-גלגליים – בדגש על שמירה על החוק והקפדה על כללי בטיחות בסיסיים.

במקביל, בוצעה פעילות אכיפה מוגברת שכללה רישום דו"חות לרוכבים שנתפסו בעבירות מסכנות חיים – בהם נסיעה באור אדום, רכיבה על מדרכות, ללא קסדה וללא לוחית זיהוי. שני כלי רכב הורדו מהכביש לאחר שנמצאו בהם ליקויי בטיחות חמורים במערכות השליטה, שעלולים היו לסכן את הנהג והסביבה.

במשטרה מדגישים כי הפעילות היא חלק ממאבק כולל ובלתי מתפשר בתאונות הדרכים.

תיעוד: משטרת ישראל

תגובות

תגובה אחת

  1. בשעה טובה!
    אני עצמי נפגעתי לפני שנתיים וחצי מרוכב אופניים חשמליים כשחציתי בירוק והוא פשוט חתך אותי מאחור בלי שאני אוכל בכלל לראות אותו. לא היה לי סיכוי.
    נשארתי עם קרסול שבור ומגבלות מפה ועד הודעה חדשה.
    והוא? נשאר שלם וחי לו בשלום עם המשלוחים שהוא עושה לוולט.
    הגיע זמן הדוחות, הגיע זמן הפגיעה בכיס למי שמצפצף על חוקי התנועה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.