שוהה בלתי חוקי אותר בזולה מאובזרת סמוך לבית העלמין ברחובות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

שוהה בלתי חוקי אותר בזולה מאובזרת סמוך לבית העלמין ברחובות – נעצר לחקירה

צוותי השיטור העירוני של עיריית רחובות איתרו אמש שוהה בלתי חוקי בזולה מאובזרת היטב שהוקמה בשטח פתוח מול בית העלמין גורדסקי במזרח העיר. במקום נמצאו בין היתר מקרר, ספות, מיטות וציוד נוסף. החשוד נעצר במקום ונלקח לחקירה בתחנת המשטרה.

במשטרה מציינים כי מדובר באירוע חמור, כאשר הקמת מתחמים מסוג זה על ידי שוהים בלתי חוקיים עלולה להוות תשתית לפעילות פלילית ואף פח"ע. רק לפני פחות משבוע, בליל ל"ג בעומר, התקיימו בשטחים הסמוכים אלפי בני נוער שהדליקו מדורות בסמוך לאזור ובלו עם חבריהם. במשטרה מציינים כי למרבה המזל האירועים עברו בשלום וללא חריגים מיוחדים.

במשטרת ישראל מדגישים מדיניות של אפס סובלנות כלפי הפרת חוק, בדגש על עבירות הסעה, הלנה והעסקת שוהים בלתי חוקיים, ומבהירים כי ימשיכו לפעול בנחישות ובאכיפה מוגברת לשמירה על ביטחון הציבור.
צילומים: רחובות ניוז

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.