מרמורק: אביסידריס חתם בקבוצה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

החלוץ שלומי אביסידריס (28)חתם היום (רביעי) בהפועל מרמורק  וערך את אימון הבכורה שלו במדים האדומים. אביסידריס ,שגדל בקרית שמונה שיחק במהלך הקריירה שלו בקבוצות כגון בני יהודה הפועל רמת גן, רעננה, בית״ר ירושלים והעונה בראשון לציון.

הסתבכות בפלילים בעשור האחרון העיבה על הקריירה הספורטיבית שלו,היות וכבר בגיל צעיר היה אחד הבולטים בקבוצת הנוער של קרית שמונה וסומן כאחד הכישרונות העולים בכדורגל הישראלי. את משחק הליגה הראשון שלו בקבוצה הבוגרת ערך בספטמבר 2008.

בתוך כך,החלוץ המעורך איציק אבושדיד ביקש להשתחרר מהקבוצה והוא אף ערך שיחה בנושא עם המאמן ניסן יחזקאל. כרגע לא נענו במרמורק לבקשתו של השחקן.אך לא נראה כי הם יסכימו להשאיר בסגל הקבוצה שחקן שלא מוכן להמשיך במועדון. אין זה סוד כי אבושדיד מבוקש בקרב קבוצות בליגה א' ואחת מהן סקציה נס ציונה אף הגישה הצעה לשחקן להצטרף למוליכת ליגה א' דרום עם פתיחת חלון העברות.כעת יצטרכו הכתומים שהחלוץ אכן יקבל את השחרור המיוחל.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.