פלסטיני ניסה לגנוב רכב מרחובות ונעצר על ידי המשטרה
שלוחת התביעות של משטרת מחוז מרכז הגישו היום (חמישי) כתב אישום הוגש היום לבית משפט השלום ברחובות, נגד איאס דבאיה, פלסטיני תושב ג'נין בן 22, שמואשם בגניבת רכב ובנהיגה רשלנית ומסוכנת. על פי החשד, בעל הרכב עובדיה תירם החנה את מכוניתו מסוג טויוטה CHR ביום שני ברחוב סעדיה גאון שבשכונת שעריים ברחובות. לפנות בוקר הגיע הנאשם אל המקום יחד עם חשוד אחר שלא נתפס וזהותו לא ידועה. השניים שברו את החלון המשולש בדלת הקדמית של המכונית, שברו את תא הכפפות כדי להניע אותה והנאשם החל בנסיעה כדי להמלט מהמקום.

הנאשם איאס נסע במהירות מופרזת ומסוכנת של כ-150 קמ"ש, זהותו מבלי שבבעלתו רשיון רכב וכשהוא שוהה בארץ באופן ללא חוקי וללא היתר מתאים. איאס נסע לכיוון כביש 40 צפון, לאזור רמלה. כוחות משטרה הקימו מחסום סמוך למקום, בצומת רמלה דרום, לפני הכניסה לעיר, שם הוצבו השוטרים חוסאם ג'ואמיס וג'סיקה זיו.
הנאשם איאס הגיע למחסום, שם נעצר מאוחרי משאית. השוטר חוסאם מיהר לחסום את חזית המכונית בעזרת ניידת משטרה, ועצר את איאס. כתב האישום מכיל שורת עבירות אותן ביצע לכאורה הנאשם, בינהן חבלה מכוונת לרכב, פריצה וגניבה, נהיגה פוחזת ללא רשיון ושהייה בלתי חוקית בארץ.
הצטרפו לעדכונים👇👇👇