אורנה בן דוד סיימה את תפקידה לאחר שנים של עשייה חינוכית

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

רחובות: סיימה את תפקידה לאחר שנים של עשייה חינוכית מעוררת השראה

בטקס פרידה מרגש ורב־משתתפים שנערך בבית הספר בן־גוריון ברחובות, נפרדו תלמידים, הורים, אנשי צוות ובוגרים מאורנה בן דוד, המנהלת שסיימה את תפקידה לאחר שנים של מנהיגות חינוכית, מסירות ועשייה שהותירה חותם עמוק על בית הספר ועל הקהילה כולה.
בהנהגת ההורים ציינו כי תחת הנהגתה הפך בית הספר למוקד של מצוינות חינוכית, תוך שילוב בין הישגים לימודיים, ערכים, חוסן חברתי וראיית כל תלמיד ותלמידה במרכז.

 

במהלך כהונתה זכה בית הספר להישגים רבים, ובהם גם פרס החינוך – עדות לאיכות הדרך שהובילה. עוד הדגישו ההורים כי מעבר להישגים, הייתה אורנה בן דוד עבור התלמידים דמות מעוררת השראה, שהעניקה להם ביטחון, אמונה בעצמם וכלים להצליח. עבור ההורים היא הייתה שותפה אמיתית, אוזן קשבת וכתובת מקצועית לכל אתגר.

בהנהגת ההורים סיכמו בהתרגשות: "המורשת החינוכית שאורנה מותירה אחריה תמשיך ללוות את בית הספר עוד שנים רבות. אנו מודים לה מכל הלב על הדרך, על ההשקעה הבלתי פוסקת ועל האהבה הגדולה לילדי בית הספר, ומאחלים לה הצלחה רבה, בריאות, נחת ושמחה בפרק החדש שבחייה".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.