אירוע חמור ברחובות: חטף את בתו הקטינה והפעיל אלימות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז
חדשות רחובות - אילוסטרציה : ילדה במצוקה - רחובות ניוז

כתב אישום חמור: חטף את בתו הקטינה והפעיל אלימות

 

פרקליטות מחוז מרכז הגישה היום (ראשון) כתב אישום חמור לבית משפט השלום ברחובות נגד אב בן 44, בגין תקיפת קטין על ידי אחראי, איומים והטרדה מינית.

על פי כתב האישום, בליל ה-31 בדצמבר 2022, בסביבות השעה 01:06, איתר הנאשם את בתו בת ה-14 בשכונת אושיות ברחובות, סמוך לביתה, ותקף אותה באלימות קשה. "הוא אחז בפלג גופה העליון, הפיל אותה ארצה והלם בה שלוש פעמים באגרופו" צוין בכתב האישום.

למרות התערבות עוברי אורח שאיימו להזמין משטרה, הנאשם המשיך במעשיו האלימים, גרר את בתו בכוח אל רכבו והשליך אותה למושב האחורי. במהלך הנסיעה, כשהנערה התחננה שיעצור, הוא סטר בפניה ואיים עליה באיומים חמורים, כולל איומים על חייה.

בעקבות האירוע, פנתה הקטינה לבית המשפט לענייני משפחה  וקיבלה צו הרחקה נגד אביה ל-60 יום. אולם גם לאחר מתן הצו, בחודש פברואר 2023, המשיך האב להטריד את בתו באמצעות הודעות מאיימות ופוגעניות בווטסאפ, תוך הפרה בוטה של צו ההרחקה.

כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של תקיפת קטין על ידי אחראי, איומים, הפרת הוראה חוקית והטרדה מינית. הפרקליטות הודיעה כי תבקש להטיל על הנאשם עונש מאסר בפועל אם יורשע.

הצטרפו לעדכונים

https://chat.whatsapp.com/Ll5Vq8bB3Ea5sRJfONYPXJ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.