אישום חמור: ביצע מעשים מגונים באשתו בעת שישנה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

אישום חמור: ביצע מעשים מגונים באשתו בעת שישנה – בתוך ביתם המשותף

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום חמור נגד תושב האזור, המואשם כי ביצע שורת מעשים מגונים באשתו, בעת שישנה, בתוך ביתם המשותף ובחדר הילדים.

על פי כתב האישום שהןגש לבית מט השלום ברחובות, בני הזוג היו נשואים והתגוררו יחד עם ילדיהם. בתחילת שנת 2023 הודיעה האישה לבעלה כי אינה מעוניינת להמשיך את הקשר הזוגי, ובהמשך אף עזבה את חדר השינה ועברה לישון בחדר הילדים.

חשוד, צילום: משטרת ישראל
חשוד, צילום: משטרת ישראל

במהלך החודשים שלאחר מכן, ובפרט בין אוגוסט לספטמבר 2023, נטען כי הוא ניצל את העובדה שאשתו ישנה ובמספר הזדמנויות נכנס לחדר הילדים, שם ליטף את גופה ואיבר מינה מעל לבגדיה ללא הסכמתה.

עוד עולה מכתב האישום כי במספר מקרים האיר הנאשם באמצעות פנס על איבר מינה של המתלוננת והתבונן בו, ובמקרה נוסף אף הזיז את בגדיה, הצמיד את ראשו לאזור האינטימי ונגע בה בידו. בחלק מהמקרים, כך נטען, חדל ממעשיו רק לאחר שהאישה התעוררה והבחינה בו.

הפרקליטות מייחסת לנאשם ריבוי עבירות של מעשה מגונה, עבירות לפי חוק העונשין, וציינה כי המעשים בוצעו ללא הסכמת המתלוננת ולשם גירוי, סיפוק או ביזוי מיני.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.