חדש בפארק ההדרים: עגלת הקפה "מיקה", המשלבת הנאה, פנאי והנצחה

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

חדש בפארק ההדרים: עגלת הקפה "מיקה", המשלבת הנאה, פנאי והנצחה

צילומים: יהב סיטרצוק

עיריית רחובות מזמינה את מבקרות ומבקרי פארק ההדרים, ליהנות מאטרקציה חדשה – עגלת קפה המציעה הפוגה נעימה ותפריט מפנק. מפעילי עגלת הקפה "מיקה", אשר זכו במכרז של ה.ל.ר (החברה לפיתוח רחובות), מנציחים באמצעות העגלה את שתי חברותיהם, מאיה וקארינה, שנרצחו בפסטיבל "נובה" ב-7 באוקטובר.

הפתיחה החגיגית תתקיים ביום חמישי, ה-17.7, בשעה 21:00, במעמד ראש העיר מתן דיל. הציבור מוזמן*

סיבה נעימה נוספת לבקר בפארק ההדרים ברחובות: עגלת קפה מפנקת המציעה למבקרים ליהנות ממאפים, כריכים וכמובן שתייה חמה וקרה.

"מיקה" נפתחה על ידי שני זוגות חברים שחיפשו דרך מיוחדת להנציח שתיים מחברותיהם – מאיה חיים ז"ל וקארינה פריטיקה ז"ל שנרצחו בפסטיבל הנובה ב־7 באוקטובר. השותפים הם שון בר שלמה, הקונדיטורית ומנהלת העגלה, הדר דורון, מעצבת פנים וגרפיקאית, ובני זוגן ניר דורון וליאור לוי, יחד הם מפעילים את העגלה ומקווים להמשיך בכך את דרכן של חברותיהם.

את העגלה הראשונה של "מיקה" הם פתחו במושב בית חנן, שם רכשו קהל לקוחות נאמן, וכעת העגלה ברחובות תרחיב את מעגל הלקוחות באזור.

העגלה מציעה תפריט של מאפים טריים והמיוחד שבהם לדברי השותפים הוא הסינבון האהוב על מאיה ז״ל. עוד היא מציעה כריכים (דגש על חלת בריוש ביצים המפורסמת והאהובה מעגלת הקפה מיקה בבית חנן), סלטים, פיצות, טוסטים, תפריט ילדים, שתייה חמה וקרה וקפה משובח.

ראש העיר מתן דיל: "פארק ההדרים מהווה את אחת הריאות הירוקות והמזמינות בעיר, ואנו שמחים להוסיף בו נקודת עניין מרעננת, שמחברת בין הנאה ופנאי לבין ערכים של זיכרון והנצחה. הסיפור מאחורי עגלת הקפה 'מיקה' מרגש ומעורר השראה, ואנו גאים לארח את מפעיליה ברחובות. אני מזמין את התושבות והתושבים לבוא, לשבת על כוס קפה, ליהנות מעוגה טובה, ולהרגיש חלק ממשהו גדול יותר".

מנכ"ל ה.ל.ר, מיכאל כהן: "עגלת הקפה 'מיקה' מגלמת בתוכה שילוב מחמם-לב בין יוזמה קהילתית לבין הנצחה אישית, מרגשת ומלאת תקווה. כחברה לפיתוח העיר, אנו שמחים לקדם כל יוזמה שמביאה עמה ערך מוסף אנושי לעיר ולמרחב הציבורי. אני מאחל הצלחה רבה לשותפים ומזמין את התושבות והתושבים להגיע ולתמוך ביוזמה המיוחדת הזו".

לדברי הדר דורון, שותפה בעגלת הקפה: "מיקה הגיעה לפארק ההדרים רחובות ואנחנו מזמינים אתכם להתרגש איתנו וליהנות מתפריט עשיר ומגוון בצל עצי הזית ובחוויה המיוחדת שיש בפארק הקסום. יחד עם הקפה המשובח שלנו נמשיך להנציח את מאיה וקארינה ז״ל".

עגלת הקפה "מיקה" פועלת בפארק ההדרים בחודשי הקיץ בימים ראשון עד חמישי בין השעות 08:00־21:00, וביום שישי בין השעות 16:00-8:00.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.