מועמד מ"אדום לבן" נפסל לבחירות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

יו"ר ועדת הבחירות, השופט חנן מלצר, פסל 11 מועמדים שביקשו להתמודד בבחירות לכנסת ה 22 ,אחד מהם הוא מסיעתו של עמי פיינשטיין "אדום לבן" ,זאת משום שהתברר שיש לו עבר פלילי.

עמי פינשטיין, לשעבר סגן ראש העיר רחובות העומד בראש אדום לבן הבלתי משוחדים"  ספג אתמול(ראשון) מכה קלה בכנף ,כאשר יו"ר ועדת הבחירות , השופט חנן מלצר פסל אחד מ-36 אנשי רשימתו. בעבר כינה פינשטיין את אנשי רשימתו לכנסת "ל"ו צדיקים".אך ,יו"ר הבחירות נאלץ לפסול אחד מהם,זאת משום שיש לו עבר פלילי : הוא היה בכלא יותר משלושה חודשים בשבע השנים האחרונות.

פיינשטיין יכול להתנחם כי מליאת ועדת  הבחירות אישרה את האותיות והכינוי של רשימתו לכנסת  ה-22. כזכור בסוף חודש יולי גנב פיינשטיין את ההצגה שעומד מאחורי מפלגה אלמונית וביום הגשת רשימתו לכנסת חילק לעיתונאים סמים,לא לפני שנמנע כניסתו למקום ע"י מאבטחים בשעה שניסה להיכנס עם שקית גראס והן הציג רישיון נהיגה פג תוקף. לאחר מכן הוכנס פינשטיין לכנסת לאחר שקיבל אזהרה, ובליווי משמר הכנסת.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.