נערכו אירועי שמחת בית השואבה ברחובות

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

במהלך החג, עורכות קהילות רבות ברחבי העולם אירועי "שמחת בית השואבה". האירועים ברחובות נערכו בשלושה מוקדים שונים ברוב עם וכללו שירה וריקודים לצלילי כלי נגינה.


חבר המועצה אמיתי כהן (בית יהודי) הגיע אמש (חמישי) לברך את חסידי קהילת חב"ד רחובות שחגגו את שמחת בית השואבה במגרש בית ספר אמי"ת שבמזרח העיר. כהן, שסיבסד את האירוע במסגרת תיק תרבות תורנית בעירייה ברך את הנוכחים גם בשם ראש העיר רחמים מלול שהתארח אצל ביתו הבכורה מרב, בביתה שמחוץ לעיר ועל כן נבצר ממנו להשתתף באירוע.

אמיתי כהן .בא לברך ויצא מבורך

שמחת בית השוֹאֵבָה היא מנהג יהודי עתיק, הקשור למצוות "ניסוך המים" שהונהגה בבית המקדש בחג הסוכות לאחר הבאת מי מעיין השילוח לבית המקדש.
החגיגות לרוב נערכים בימי "חול המועד", ומיד במוצאי החג הראשון , כך היה גם אתמול בעיר רחובות. לא פחות מ-3 מוקדים העמידה העירייה לטובת העניין בביה"ס נועם בנים/בנות עם הזמר אייל טויטו.הבמה השנייה הייתה בחב"ד כפר גבירול עם הזמר ציון גולן. והבמה השלישית והמרכזית בישיבת אמי"ת עמיחי בהשתתפות הזמר יוני שלמה ולהקתו.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.