פרסום ראשון: יחידת הסייבר להב 433: עצרה לוחם צה"ל בחשד שביצע עבירות מין חמורות בקטינות בנות 7-14.
לוחם צה"ל בן 26 שהשתתף בלחימה בעזה, נעצר על ידי יחידת הסייבר בלהב 433, בחשד לעבירות מין חמורות נגד קטינות בגילאי 7 עד 14. הלוחם שמטופל בתרופות בגין תסמונת פוסט-טראומטית מהשירות הצבאי, נמצא במעצר כבר משבוע שעבר. בדיון המעצר הנוסף שהתקיים היום, הורה השופט על המשך מעצרו עד יום ראשון הבא לאחר שהוצגו תלונות חדשות נוספות.

מפרטי החקירה עולה, כי החשוד תושב קרית עקרון, חשוד בעבירות קשות ביותר: "חדירה לגוף אישה קטינה, מעשה מגונה בנסיבות אינוס בקטין מתחת לגיל 14, מעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 16 והסכמה שהושגה במרמה, סחיטה באיומים בעלת אופי מיני" וכן "מעשה מגונה בקטין עד 14, מידע כוזב ממחשב וקבלת דבר במרמה, הטרדה מינית והפצת פרסום תועבה בדמות קטין".
בדיון הוצגו תלונות חדשות המסבכות את הלוחם בביצוע העבירות המיוחסות לו. כאשר מהודעתו האחרונה של עולה כי הוא מסבך את עצמו באחד המקרים כאשר טענתו לפיה, לא ידע שהקטינה הנה קטינה אלא בת 18. השופט ציין: "מדובר במפגש בין החשוד לבין הקטינה למרבה הצער לעמוד על המסוכנות הקיימת נגד חשוד זה כאשר לדבריו העבירה חוצה את המרחב המקוון ומגיעה לידי מימוש בפועל". החקירה ממשיכה ברמה גבוהה ביותר. בית המשפט ציין כי "רוב פעולות החקירה בתיק זה, באופן טבעי, נולדות כתוצאה מאיתור קורבנות נוספים והקושי לבצע חקירת ילדים באופן המהיר ביותר".





