אייל גולן, חן קריטי ומשפחת אליהו שאתם חייבים להכיר: המסורת המרגשת שמביאה אלפי חבילות מזון למשפחות ברחובות
יש אנשים שמדברים על נתינה ויש אנשים שקמים לפנות בוקר ופשוט עושים אותה. זו כבר השנה ה־12 ברציפות שבה הזמר המצליח ביותר במדינה, יליד רחובות, אייל גולן, באמצעות ליאם הפקות, לוקח חלק במיזם החברתי המרגש ומסייע בהכנת אלפי חבילות מזון למשפחות נזקקות לקראת ראש השנה.

המיזם מתקיים בשיתוף עמית וקרן אליהו וילדיהם, מחנות "יבולי אליהו" ברחוב הרצל 43 ברחובות. כבר בשעה 04:00 לפנות בוקר התייצב עמית אליהו כדי לארגן את הסחורה – משטחי ירקות, פירות ומוצרי מזון יבש שתרם אייל גולן. גם ארבעת ילדיהם של עמית וקרן אליהו – נהל בן ה־14, ירין בת ה־23, רומי בת ה־21 ויהלי בת ה־16 – נרתמים זו השנה ה־12 ומסייעים במיזם החשוב.
מי שמוביל את המערך כולו הוא הפעיל החברתי הרחובותי חן קריטי, יחד עם שורת מתנדבים. בין האורזים נמצא גם שאול קרדאנה, חבר ילדותו של אייל גולן, שלוקח חלק במיזם לאורך השנים.

את שינוע משטחי המזון היבש תרמו וסייעו לבצע חן קריטי ואליאור חביב, שניהם עובדים חרוצים בעיריית רחובות, שמתחילים את יום העבודה בשעות המוקדמות, ולאחר שמסיימים את עבודתם ממשיכים ישירות לפעילות ההתנדבותית.
אפילו אמו של חן קריטי הגיעה לסייע באריזות, כשהמשפחה והמתנדבים עובדים יחד במשך שעות כדי להשלים את הכנת החבילות. היום (שני) בשעה 16:00 הגיע הרגע המרגש: מאות תושבים הגיעו לחנות "יבולי אליהו" כדי לקבל את חבילות המזון לקראת החג ולוודא שגם השנה יוכלו משפחות רבות ברחובות לחגוג את ראש השנה בכבוד, עם שולחן מלא וללא מחסור. 12 שנים, אלפי חבילות, עשרות מתנדבים ולב אחד גדול.
בין המברכים על המיזם החברתי המרגש, חברי מועצת בעיר רחובות גיא צור ואביב איטח שהגיעו לראות מקרוב ולחוש את המיזם.






