ברכות! קריית החינוך אורט רחובות זוכת פרס חינוך מחוזי תשע"ז ומועמד לפרס חינוך ארצי – ממשיכה להוביל במצוינות
גאווה מקומית גדולה: קריית החינוך אורט רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה כאחד ממוסדות החינוך המובילים בעיר ובמחוז, עם שורת הישגים מרשימים והכרה רחבה במצוינותה החינוכית.

ראש עיריית רחובות, מתן דיל המחזיק בתיק החינוך, בירך על ההישגים וציין את הדרך הערכית והמקצועית שמובילה הקהילה החינוכית בבית הספר, דרך של השקעה, חדשנות ואמונה בלתי מתפשרת בתלמידים. בנוסף, בשנת תשע"ז 2017 זכה בית הספר בפרס חינוך של כל רשת אורט ישראל ובימים אלה בית הספר מועמד לפרס חינוך ארצי מול בתי הספר בכל הארץ, נאחל להם בהצלחה.

בראש המערכת החינוכית עומד מנהל הקריה, אברהם סער, שזוכה להערכה רבה על הובלתו המקצועית, החזון הברור והמחויבות הבלתי פוסקת לקידום התלמידים והצוות. תחת ניהולו, ממשיכה הקריה להציב סטנדרטים גבוהים ולהוות מודל למצוינות חינוכית. בין ההישגים הבולטים: פרס חינוך מחוזי תשפ"ו, פרס חינוך ארצי תשע"ז, פרס חינוך מחוזי תשפ"ו.

בקריית החינוך מדגישים כי ההישגים אינם רק תוצאה – אלא ביטוי לדרך חינוכית שלמה, המשלבת ערכים, מצוינות לימודית ופיתוח אישי של כל תלמיד ותלמידה.
אין ספק: שילוב של הנהגה חזקה, צוות מסור ותלמידים חדורי מוטיבציה – מוביל להצלחה שממשיכה להציב רף חדש בכל פעם מחדש.





