מיוחד מהשטח: שלושה מסלולים, צוותים מתורגלים וסבלנות, כך פועלים הצוותים המתורגלים במתחם הקורונה.
יצאנו לשטח לראות כיצד פועל מתחם הקורונה ברחבת מוזיאון הפרדסנות, ונפגשנו עם צוותים אדיבים ומסורים שלעיתים קרובות מרגיעים את הילדים שמגיעים עם הוריהם לבצע בדיקה. המתחם כאמור כולל שלושה מסלולים, הכל מתוקתק ומסודר, מנהל המתחם מטעם העירייה הוא מנהל מחלקת חירום בצלאל שרעבי שמפקח על הסדר לצד חיילי פיקוד העורף ועובדי מגן דוד אדום. בכניסה נראה אמנם תור של רכבים אך עבודתם המהירה והיעילה של הצוותים המיומנים מקצרת את זמן ההמתנה באופן משמעותי.

חובש מד"א יהודה דרויאן שמבצע את הבדיקות ומשמש גם כמנהל האתר מטעם מגן דוד אדום אמר: "לעיתים יש תקלות ונדרשת הסבלנות של הציבור. אנחנו עושים את המירב מבחינתנו, הכל ענין של סבלנות, בסופו של דבר כולם נבדקים ומקבלים את השירות המקצועי והטוב ביותר שאנחנו יכולים להעניק".

תושבת העיר א' שהגיעה להבדק שיתפה את חדשות "רחובות ניוז" איך עברה עליה התחושה: " הבדיקות מתקדמות כאן ממש מהר, אני חייבת לציין את העדינות והאדיבות של צוותי הדוגמים, עובדי העירייה וחיילי פיקוד העורף. אני חייבת לומר שחששתי בהתחלה מהבדיקה כי חשבתי שהיא כואבת ולא נעימה, אבל בסיוע הצוות האדיב עברתי את הבדיקה ללא כאבים כלל".

בשביל מה בכלל הגעת להבדק?
"הגעתי להבדק מאחר ואני עובדת עם אנשים במסגרת מקצועי וגם הפרסומים בתקשורת ובעירייה שמפרסמת את החשיבות שכנעו אותי להגיע כדי להשאיר את העיר שלנו ירוקה".


צילום רחובות ניוז