מאמאנט רחובות סיימה עונה חגיגית: גמר הגביע וחגיגת סיום 2025-26

ארז שרווינטר

בעלים, מנכ"ל ועיתונאי בקבוצת ניוז

מאמאנט רחובות סיימה עונה חגיגית: גמר הגביע וחגיגת סיום 2025-26

ביום רביעי, התקיים בהיכל הספורט ע״ש ברזילי אירוע גמר הגביע וחגיגת סיום עונת המשחקים של ליגת מאמאנט רחובות, בהשתתפות שחקניות, בני משפחות ואורחים רבים שהגיעו לעודד ולחגוג שנה ספורטיבית נוספת.

העונה נפתחה תחת הסיסמה "עם כלביא" והסתיימה ב"שאגת הארי" – שנה שנחשבת מאתגרת במיוחד, במהלכה המשיכו הקבוצות בשגרת אימונים ומשחקי ליגה עד לסיום מוצלח וחגיגי.

 

בין ההישגים הבולטים: אלופת הבית העליון – קבוצת פרחי המדע, במקום השני בכור לוי, ובמקום השלישי שפרינצק. אלופת הבית התחתון – קבוצת תחכמוני, כשמקום שני הושג על ידי קבוצת שדמה. מחזיקת גביע ראש העיר לעונת 2025-26 היא קבוצת בן גוריון.

 

את הערב פתחו ברכותיהם של מ״מ ראש העיר ומחזיק תיק התרבות, התיירות והאזרחים הוותיקים שוקי קרומר, מנכ״לית החברה העירונית אפרת צוקרמן, חברת המועצה אוה גור המחזיקה בתיק מעמד האישה, ומנכ״לית מאמאנט ישראל סיון שפר. את האירוע הנחה שדר הטלוויזיה רוני בר און.

מנהל ליגת מאמאנט רחובות, אלכס בר-מכר, בירך את השחקניות וציין כי מדובר ב״חגיגה אמיתית של ספורט והישגים״, והדגיש את הערך החברתי של הליגה המשלבת ספורט, קהילה ודוגמה אישית לילדים. הוא הודה לקפטניות ולצוות הניהול בליגה, ביניהן סיגל לוי, ורד בר, טלי גבע, אורית מועלם, מרב לרר ומנהלת הסושיאל יהודית משולם, על הובלת פעילות ענפה ותוססת לאורך כל השנה.

 

ליגת מאמאנט רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה כמסגרת קהילתית-ספורטיבית מובילה בעיר, המחברת נשים מכל רחבי העיר לפעילות ספורטיבית, חברתית וערכית – גם במהלך העונה וגם בפעילויות "רשתות פתוחות" שנמשכות לאורך השנה כולה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עקבו אחרינו

כתבות אחרונות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.